Suomen lentokoneasentajat ja -mekaanikot SLAM ry

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu

Slam ry. tietoutta

Sähköposti Tulosta PDF

Suomen LentokoneAsentajat ja -Mekaanikot

SLAM ry on 15.5.2008 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on jäsentensä (135 jäsentä 6.7.2010) yhteiskunnallisten, ammatillisten sekä palkkausta ja työehtoja koskevien etujen valvonta ja edistäminen. Yhdistys keskittyy ainoastaan ydintoimintaansa, eli jäsenistönsä etujen valvontaan, eikä sen varantoja käytetä mihinkään toissijaiseen liiketoimintaan, joten yhdistyksen hallinto-organisaatio voidaan pitää kevyenä ja dynaamisena. Yhdistys toimii myös pitkälti talkoo- ja kutsumushenkisesti, joten kuukausittainen jäsenmaksu on kiinteä 20€.

Yhdistyksen tavoitteena on jäsenistöään kartuttamalla saada neuvotteluoikeus ja oman työehtosopimuksen solmiminen Finnair Technical Services, FTS:n (Finnair Oyj) kanssa.

Yhdistyksen hallitus on välittömässä yhteydessä jäsenistöönsä henkilökohtaisesti työpaikalla, työpaikkatiedotteiden, internet-sivustojensa (www.slam.fi) ja kokousten merkeissä. Hallituksen ja jäsenten kanssakäyminen on tehty mahdollisimman helpoksi luoden jäsenistöönsä lämpimän ja yhteenkuuluvan ilmapiirin.

SLAM ry:ssä ei ole ongelmaa, että hallitus toimisi jäsenistönsä mielipidettä vastaan, sillä kaikista jäsenistön edunvalvontaan ja yhdistyksen toimintaan liittyvissä kysymyksissä järjestetään AINA jäsenäänestys. Äänestykset toteutetaan tilanteen vaatiessa yhdistyksen nettisivuilla tai erillisissä kokouksissa. Työnantajan yritykset lahjoa tai painostaa yhdistyksen hallituksen jäseniä eivät onnistu, koska hallitus ei päätä asioista, vaan SLAM:in jäsenistö.

Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton, eikä se ole minkään liiton jäsen. Yhdistyksellä on käytössään oma lakimies. Lisätietoja yhdistyksestä ja sen toiminnasta saa yhdistyksen hallituksen jäseniltä, ja jäsenhakemuksen voi täyttää ja tulostaa yhdistyksen nettisivun päävalikosta. Jäsenlomakkeen sähköinen lähettäminen ei vielä valitettavasti onnistu.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen FTS Oy:n työntekijä jolla on avioniikka- tai lentokoneasentajan peruskoulutus, tai toimii niitä vastaavissa työtehtävissä taustakorjaamoissa, tarkastajana, tai vuorotyönjohtajana.

Slam ry:n hallitus

 

Viimeksi päivitetty 05.09.2010 10:38  

Liittyneet

38 Yhteensä
Kävijälaskuri [+/-]
Tänään:
Eilen:
Toissapäivänä:
103
128
120

+8

Yhteensä
Alkaen... 17.12.2008 230 781