Suomen lentokoneasentajat ja -mekaanikot SLAM ry

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu

Kysely Butzow:in epäillystä jääviydestä SLAM ry:n oikeuskanteessa (edit.)

Sähköposti Tulosta PDF

Ennen nykyistä asianajajaamme SLAM ry:n käräjäoikeuskannetta hoiti asianajajatoimisto Butzow:in Timo Jarmas ja Salla Pyymäki. Heidän toimensa ja lähinnä toimimattomuutensa osoittautui hyvin ristiriitaiseksi heidän 38:n päämiehensä intresseihin verrattuna, minkä seurauksena oikeuskannetta ei edes saatu Vantaan käräjäoikeuden pääkäsittelyyn siinä 3-kohtaisessa laajuudessa, kuin oli alunperin tarkoitus ja pitkälti sen seurauksena KO-vaihe hävittiin! Butzow:in toimien seurauksena nimittäin riitautuksen pääaihe eli itse "vakautussopimus" ja sen väitetty status työehtosopimuksen osana päätyi riidattomaksi jo valmisteluistunnossa! Kantajien 20-kohtainen mittava pohjatyö tes-statuksettomuuden osoittamiseksi päätyi siten toistaiseksi virattomaksi oikeudenkäyntiä ajatellen! Käräjätuomari Tikkakin tämän seurauksena lähetti Työtuomioistuimelle lausuntopyynnön sillä perusteella, että "vakautussopimus" on "oikeasti" osa työehtosopimusta eikä siis riitaisena seikkana. Näin ollen TT:n vastauskin oli kysytyn mukainen eikä siis kantajalle edullinen, koska vastaus ei siis edes käsitellyt kantajan esillenostamia riitautuksia! KO:n tuomio perustui täysin TT:n lausuntoon, vaikka se ei edes ole KO:a sitova! Kun Pyymäkikin oli jo valmisteluistunnossa luopunut vastapuolen lakimiehen alullepaneman raivokkaan vastakampanjoinnin seurauksena käyttämästä tähtitodistajaamme,asioihimme perehtynyttä työoikeuden professori Seppo Koskista, niin lähes varma voittoasetelmamme kääntyi päälaelleen vastapuolen hyväksi! Vastapuolihan sai kuitenkin käyttää oikeudessa neljääkin todistajaa, joista yksi oli vain jaarittelija ja toinen ei edes noudattanut valaansa! Butzow ei ollut missään vaiheessa halukas myöntämään tekemiään virheitä puhumattakaan niiden korvauksista! SLAM menetti tämän "asianajon" seurauksena aikaa vuositasolla sekä huomattavia summia rahaa, kun Butzow lopulta (itse aiheuttamaansa!) luottamuspulaan vedoten yksipuolisesti luopui toimeksiannosta -mikä ei myöskään tapahtunut kaikkien sääntöjen mukaisesti.

Tämän seurauksena herää väistämättä kysymys, onko Finnairin lisäksi ollut Butzow:inkin intressien mukaista se, että SLAM ry. häviää juttunsa? Asianajajathan valitettavasti saavat palkkionsa yhtälailla siitä huolimatta, vaikka heidän päämiehensä häviäisikin oikeudenkäynnin. Totaalinen jatkuva tunarointi hävittää tosin asiakkaatkin pitempään jatkuessaan. Yksittäisissä tapauksissa tällaisella seikalla ei kuitenkaan ole merkitystä, jos "asianajaja" jonkin tietyn syyn motivoimana haluaakin lakia osaamattoman päämiehensä häviävän juttunsa. Lakia ammatikseen opiskelleilla sopiva häviämismekanismi on vieläpä varsin helppo ujuttaa monimutkaiseenkin oikeusbyrokratiaan kapulakielineen ja pistää jopa kokonaan oikeusprosessin ja sen "käytäntöjen" piikkiin! Samankaltainen lopputulos syntyy myöskin yksinkertaisesti tunaroimallakin, sillä oikeuslaitos "käytäntöineen" sekä vastapuolen lakimiehet eivät tunne armoa sen suhteen.
Tarkoituksenamme on siis ottaa julkisesti kysellen selville onko asianajotoimisto Butzow OY ollutkin todellisuudessa jäävi eli esteellinen ottaessaan SLAM ry:n toimeksiannon vastaan? Jääviys toteutuu mm. siinä tapauksessa, jos Butzow on missään aikaisemmassa vaiheessa toiminut Finnairin tai esimerkiksi sen tytäryhtiöitetyn Tekniikan (=konsernitasolla) asianajajina näiden oikeustoimissa asiakkaitaan, työntekijöitään tai työntekijöiden ammattiyhdistyksiä vastaan. Kyseessä ei siis tarvitse olla vain IAU tai ITA, vaan jääviysepäily SLAM ry:n suhteen toteutuu myös muitakin työntekijöitä tai ammattiyhdistyksiä, esim. PRO, FYT, FIRY... vastaan tehtyjen toimien kautta, jos avustavina asiamiehinä on vain toiminut Butzow:in asianajajat.
Finnairhan käyttää useita eri asianajotoimistoja riippuen riidan luonteesta ja onko kyseessä esim, asiakas, työntekijä vai ammattiyhdistys ja koskeeko riitautus korvauksia esim. lennon myöhästymisestä vai onko kyseessä työehtosopimuskiista. Butzow on Suomalaisittain suuri asianajotoimisto, joten konsernin aikaisempien toimeksiantojen hoitaminen työntekijöitä tai ammattiyhdistyksiä vastaan heidän toimestaan saattaa hyvinkin olla mahdollista menneinä vuosina.
Jääviysvihjeitä voi kuka tahansa antaa tiedoksemme, jotta voimme käynnistää uuden ja tällä kertaa voitokkaan oikeushaun heidän toimiensa oikaisemiseksi. Vihjeet käsittelemme halutessa täysin luottamuksellisesti ja JOKAINEN vihje on tärkeä. Ei siis tarvitse olla toimeksiantopapereiden allekirjoittaja ollakseen kelpuutettu antamaan vihjeen vaan kaikki muukin informaatio on tervetullutta Finnairilta jo irtisanotuiltakin. Sadoilla lienee kana kynimättä esim. Tekniikan kanssa sen luokattoman henkilöstöpolitiikan takia, joka yhä vain jatkuu! Otamme sitten tarkasteltavaksi eri vihjeiden kytkökset sekä niiden oikeaksi todentamisen asiaan kuuluvilla tahoilla. Jos Butzow nimittäin osoittautuu jääviksi hoidettuaan SLAM ry:n oikeuskannetta, he ovat silloin pahemmassa kuin liemessä! Koko SLAM ry:n oikeudenhaku saa silloin aivan uuden käänteen -pelkästään tämän tutkintahaaran seurauksena. Käräjäoikeuden tuomiokin joutuu silloin aivan uuteen valoon. Muitakin työn alla olevia "vakautussopimuksen" tutkintalinjoja on, mutta niiden tuloksista myöhemmin... Vastapuolihan lukee näitä sivujamme edelleen erittäin huolellisesti ja koittaa jo ennakkoon keksiä esteitä oikeudenhaullemme pelaten aikaakin riitautuksen juridisen vanhenemisen motivoimana. Mistä tutkintahaarasta läpimurto yleensä tuleekin ,niin se käynnistää joka tapauksessa ketjureaktion, mikä avaa vastapuolen salailut julkisuuteen! Palkatonta pakkotyötä ei voi sivistysvaltiossa teettää! Muussa tapauksessa se olisi jo keksitty muuallakin Euroopan Unionissa, jonka takapajulaa Suomi rakenteellisella korruptiolla edustaa. Oikeutta on sitä vaikeampaa saada, mitä vaikutusvaltaisempi vastaaja on kyseessä. Onneksi on kuitenkin EU, jolta Suomi on saanut aikaisemminkin sapiskaa.
Vihjeitä voi lähettää sähköpostiin: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai numeroon 044 5668619, joissa ne käsitellään luottamuksellisesti
Jari Tiainen, SLAM ry. Hallituksen varapuheenjohtaja
J:K: SLAM ry. pitää edelleen Butzow:in toimimattomuutta riitaisena seikkana. Päätettyään yksipuolisesti toimeksiannon asianajotoimisto Butzow:in nimi on ehtinyt muuttua jo pariinkin otteeseen. Seuraavaksi nimi oli JuridiaButzow ja nykyisessä versiossa tästä nimestä on jäljellä vain alkukirjaimet nimen olessa JB Eversheds. Sinänsä mielenkiintoista "faceliftingiä". Jos asianajajatoimiston nimi on kerran hyvämaineinen(?) "brändi" ja tunnettu asiakaskunnan keskuudessa, niin miksi sitä kannattaa muuttaa? Jarmas ja Pyymäki ovat kuitenkin edelleen töissä Juridia/Butzow/Evershed:in henkilöstössä. Joka tapauksessa SLAM ry:n toimeksiannon aikana oli kyseessä "pelkkä" Butzow.
Viimeksi päivitetty 27.01.2015 12:25  

Liittyneet

38 Yhteensä
Kävijälaskuri [+/-]
Tänään:
Eilen:
Toissapäivänä:
27
175
180

-5

Yhteensä
Alkaen... 17.12.2008 227 331